Vrienden

The Case wordt mede mogelijk gemaakt door:


Conversed

 
 
 

De Online Marketing expertgroep is in 2007 opgericht binnen het NIMA. Het bestuur bestaat momenteel uit 14 enthousiaste vrijwilligers die hun sporen binnen het (online) marketingvak verdiend hebben.

Doelstelling van de groep is om informatie, kennis en toepassingen over dit online vakgebied te delen met andere marketeers. Onze visie is dat deze kennisdeling door en voor marketeers gebeurt met een speciale focus op inhoud en interactie. Inmiddels hebben meer dan 1.500 marketeers hun kennis en ervaring gedeeld met de geïnspireerde sprekers en collega marketeers tijdens de activiteiten van het platform. Tevens bestaat de LinkedIn groep uit bijna 1.000 geïnteresseerde marketeers.

Vriend van de expertgroep
Een (bedrijfs)vriend van de expertgroep steunt onze doelstelling met een jaarlijkse bijdrage van 1.500 Euro excl. BTW. In ruil daarvoor heeft de vriend recht op 1 toegangskaart per activiteit van de expertgroep. Deze kunnen worden gebruikt door de medewerkers van het bedrijf of voor een van haar klanten. Indien mogelijk zal het logo van het bevriende bedrijf worden vermeld in de reclamematerialen, maar hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Activiteiten 2013/2014
Op donderdag 29 januari is bij wehkamp.nl in Zwolle een start gemaakt met The Case ON TOUR. Op woensdag 29 mei waren we te gast bij Holland Casino Rotterdam. In het najaar staat de hoofdeditie in Amsterdam gepland op dinsdag 15 oktober. Het is de ambitie van het bestuur om in 2014 naast Amsterdam en Rotterdam edities te hebben in Noord (Zwolle/Groningen/Leeuwarden), Oost (Enschede/Arnhem), Zuid (Eindhoven)

Interesse?
Stuur dan een e-mail naar
hans@nimaonlinemarketing.nl of bel 06 54 224471.