2.2 Fonq

Patrick Kerssemakers | Fonq

 
Fonq
 
Patrick Kerssemakers
Co-founder and CEO
 
 

In 2002 is hij begonnen aan fonq.nl, hét eigentijdse webwarenhuis met een uitgebreid assortiment aan merkproducten op het gebied van design,
gifts en living. Fonq.nl verschuift zich langzaam van long tail naar curated commerce en van de rationele transactie naar emotional commerce. fonq.nl is actief in meer dan 8 landen. fonq.nl is onderdeel van RFS Holland Holding bv (Wehkamp, Create2fit en Lacent).

 
Mobiel: oriëntatie of koopgedrag? Effectief inspelen op devices en consumentengedrag
De customer journey van de gemiddelde Nederlander verandert door de groei in diversiteit van devices, media en het aantal webwinkels. Zoekmachines blijven belangrijk voor de acquisitie van klanten, maar zijn niet genoeg om de strijd te winnen. Welke touch points zijn het meest belangrijk voor een retailer en hoe gebruikt de consument zijn mobiel? Waarom curated commerce werkt en focus op user experience de juiste weg is. Dit voorjaar heeft fonq.nl een nieuwe versie van haar mobiele webshop uitgerold. Tijdens deze presentatie deelt Jeremiah Albinus zijn ervaringen en de belangrijkste learnings rond dit mobile traject.